Latvijas Zinātnes padome kopā ar Fundamentālo un lietišķo pētījumu projektu (FLPP) īstenotājiem realīzē unikālu tiešsaistes semināru ciklu otrdienās no 28. aprīļa līdz 2. jūnijam, kurā interesentiem iespējams uzzināt, ko LZP FLPP finansētajos projektos pēta zinātnieki Latvijā!
2018. gada FLPP 1. konkursā tika apstiprināts 61 projekts ar finansējumu 17 871 010 EUR. Šobrīd tie sasnieguši zīmīgo vidussposmu no 3 gadu ilgā projektu termiņa, tāpēc ir iespēja izvērtēt, kas izdarīts un aktualizēt izaicinājumus, ar kuriem saskārušies projektu realizētāji, kas ir ne mazāk aktuāli ārkārtas situācijas laikā.

Dabas zinātņu nozares seminārā ASI zinātnieki stāsta par diviem projektiem:

Pilnu prezentāciju tiešsaistes seminārā var noskatīties šeit: "1D ZnO/Polidopamīna kodola-čaulas nanostruktūru izstrāde ar uzlabotu jutību un uzlabotām struktūras, elektroniskajām un optiskajām īpašībām"

Pilnu prezentāciju tiešsaistes seminārā var noskatīties šeit: "Optiski čukstošās galerijas modu mikrorezonatoru sensori"

Inženierzinātņu un tehnoloģiju nozares seminārā var klausīties par vienu ASI projektu:

Pilnu prezentāciju tiešsaistes seminārā var noskatīties šeit: "Fotopletizmogrāfijas attēlveide hronisku sāpju novērtējumam"


Pilnu semināru ciklu iespējams noskatīties šeit: FLPP 2018. gada 1. konkursa tiešsaistes semināri pa zinātņu nozarēm 2020. gadā

   

Dalīties